HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.04.25. 19:29 építészke

Tökéletes feszültségoldás...

Nemcsak a mindennapi "fáradt gőzt" engedi ki egy-egy kiadós edzés alkalmával Tóth Andi, hanem ezzel készül a nyári időszakra is. Erről osztott meg nemrég egy fotót saját közösségi felületén. Ahogy megfogalmazta a posztban, a nyári külső kialakítása jelenleg folyamatban van, amely nála nem biztos, hogy csupán hiúsági kérdés, hiszen a koncertszezont nemcsak hangban, hanem "testben" is végig kell tudnia csinálni, amelyhez elengedhetetlen az állóképesség és a kifogástalan kondíció. A fiatal énekesnő a férfi rajongóktól - természetesen - megkapta a kellő mennyiségű bókot a kép láttán, de ezt - azt gondoljuk - Andi már megszokta. Azt nem tudjuk, hogy Szabó Ádám megszokta-e már, hogy sok pasinak tetszik a barátnője, akik közül többen már most felajánlották, hogy "kopogtatnának a szíve ajtaján", ha ismét szingli lenne. Bár, nem gondoljuk, hogy ezek alapján, választana párt bármikor is maga mellé Tóth Andi... (A fotó forrása Tóth Andi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

toth_andi_edzessel_keszul_a_nyari_szezonra.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség választás koncert edzés test szív bejegyzés fiatal szezon kondíció barátnő hang oldal pár szingli feszültség pasi énekesnő felület külső rajongó megosztás forrás bók szabó ádám megfogalmazás instagram tóth andi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3614787650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása