HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.04.15. 19:00 építészke

Túl a második randin...

Úgy tűnik, hogy a Dominikán eltöltött hónapok nem múltak el nyomtalanul a szereplőkben. Nem biztos, hogy azzal a tudattal indultak a messzi szigetországba, hogy ott rájuk talál a szerelem, pedig - úgy fest - ez történt a kihívók két fiatal versenyzőjével. A forgatások már véget értek, minden szereplő hazatért, Jóni Máté pedig nemrég posztolt egy közös képet Szabó-Thomka Hannával. Azt írta a fotóhoz, hogy mivel ők is akarták (nemcsak a rajongók), éppen a második randevújukon vannak túl - igaz, Máté elfelejtett virágot vinni erre az eseményre a fiatal lánynak. Érdekes ez annak fényében, hogy a verseny folyamán sokáig úgy tűnt, Hanna szíve Rozs Gergőért dobog "igazán", aki egy sérülést követő párbajban kényszerült feladni az "Exatlon Hungary"-t. Utána érkezett Máté a kihívók közé, aki - egyelőre, úgy tűnik - sokkal többet kapott ettől a játéktól, mint azt elsőre gondolta. Sok hasonló randit és közös élményt kívánunk a fiataloknak... (A fotó forrása Jóni Máté Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

joni_mate_es_szabo-thomka_hanna_kozos_kepe.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt játék esemény verseny sziget sérülés szerelem bejegyzés fiatal versenyző virág érdekesség élmény forgatás oldal randevú szereplő rajongó forrás dominika feladás párbaj kihívó instagram exatlon hungary jóni máté szabó thomka hanna rozs gergely


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr10014765478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása