HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.04.14. 19:17 építészke

A habfürdő jótékony hatása...

Természetesen, az ismert modell nem azt reklámozza legutóbb megosztott fotóján, hogy mennyire egészséges a habfürdő, bár, tehetné. Ehelyett arra hívja fel a figyelmet, hogy létezik a világon egy olyan kizárólag természetes összetevőket tartalmazó allergén és illatanyagmentes szappan, amelyet a babáknak és az érzékeny bőrűeknek fejlesztettek ki. Azt a kérdést, persze, mindenkire rábízzuk, hogy Bódi Sylvi melyik előbbi kategóriába sorolja magát. Úgy tűnik, hogy a habfürdő jótékony hatása abban valósul meg ebben a promócióban, hogy Insta-kompatibilissá teszi a fotót. Bár, az ismert utazó modell mutatott már többet is magából az elmúlt években, de ez a fajta kitárulkozás a közösségi oldal szabályai közé nem "préselhető be", így marad a sejtelmes fürdőzés. Pedig a rajongók egy része biztosan örülne, ha lazítana az Instagram a képek megjelentethetőségének szabályain egy keveset... (A fotó forrása Bódi Sylvi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

bodi_sylvi_furdes_kozben_termeket_reklamoz.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség kompatibilitás reklám utazás modell egészség kategória szabály öröm bejegyzés fejlesztés figyelem baba promóció oldal természetes hatás fürdő rajongó megosztás szappan forrás érzékenység sejtelem kitárulkozás insta bódi sylvi ismert instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr2314764652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása