HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.04.11. 09:06 építészke

Az utolsó felvételekhez érkeztek Balázsék...

Jövő kedden lesznek a "Gyertek át" utolsó nyilvános felvételei. Ezt az információt osztotta meg nemrég Sebestyén Balázs saját közösségi felületén annak érdekében is, hogy a még szabadon felhasználható jegyek gazdákra találjanak. Az esti időpontra már elfogytak a tikettek, a délutánira még van néhány szabad hely. Ahogy a népszerű műsorvezető a posztjában fogalmaz, fáj a szíve, hogy lezárul egy korszak, és nem tudja, hogy lesz-e folytatása. Az eléggé megosztó sztárvetélkedő kapott hideget-meleget az elmúlt időszakban, de mégiscsak kihúzta a szezon végéig. Vannak, akik szeretik ezt a típusú szórakozást, vannak, akik kevésbé - ez így természetes. Ebben a műfajban semmi sem kőbe vésett, nagyon sok múlik vezetői döntéseken és nézettségi adatokon. Ha ezek jó együttállásban vannak a jelenben, lesznek a jövőben, akkor a folytatás is valószínűbb. Akik azonban nem szeretnének egy újabb évadot várni arra, hogy virtuálisan leülhessenek Balázs nappalijában a kanapéra a celebek közé, ma este az RTL Klub-on egy korábbi felvételt nézhetnek meg... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sebestyen_balazzsal_veget_er_a_gyertek_at_idei_evada.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség rtl klub celeb nézettség szórakozás folytatás műsorvezető döntés facebook vetélkedő sztár bejegyzés információ adat műfaj nyilvános felvétel oldal jegy felület megosztás időpont forrás vezető sebestyén balázs népszerű évad tikett megfogalmazás gyertek át


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5814760736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása