HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.04.02. 08:50 építészke

Hajdú Péter is vicces kedvében volt...

Tegnap többen kihasználták a celebek közül, hogy mégiscsak április 1-je volt. Csonka András - például - megosztotta eddig eltitkolt esküvői fotóját, Hajdú Péter pedig szőke és bajszos lett. Nyilván, sem a menyegzői képet, sem az ismert műsorvezető átalakulását nem kell komolyan venni, mindezek csupán a technika vívmányainak köszönhetően jöttek létre. Péter egy applikáció segítségével változtatta meg a külsejét, amely a rajongók szemében vegyes érzelmeket váltott ki. Volt, akinek tetszett a megújult külső, de volt olyan is, aki kifejezetten előnytelennek tartotta a tévés új fizimiskáját. A lenti szavazáson nálunk is el lehet dönteni, hogy kinek tetszik így Péter, bár, a - talán - legautentikusabb válaszadót, a barátnőjét, Alföldy Annát nem kérdeztük erről... (A fotó forrása Hajdú Péter Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

hajdu_peter_szoken_es_bajszosan.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó celeb vicc műsorvezető döntés érzelem hajdú péter változás esküvő technika bejegyzés kérdés szőke csonka andrás tetszik oldal válasz külső bajusz rajongó megosztás forrás tévés előny átalakul applikáció ismert fizimiska instagram vívmány alföldy anna


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8914739207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása