HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.30. 09:01 építészke

Édesapjára emlékezett Rózsa György...

Nagyon megható és megindító sorokat írt édesapja fekete-fehér képe mellé az ismert műsorvezető. A "Kapcsoltam" egykori házigazdája, aki még ma is fiatalos és humoros a legtöbb helyzetben, megmutatta azt az oldalát, amelyet kevesebben ismerhetnek. Azt, hogy egy-egy mosoly mögött - bizony-bizony - megbújik néha egy-két könnycsepp is, de könnyebb (persze, tudjuk, hogy sokkal nehezebb) megnevettetni a környezetünket, mintsem a problémáinkra felhívni a figyelmet. Ahogy Rózsa György megfogalmazza a posztjában, édesapja megannyi tanulással, kitartó munkával jutott el "az Értől az Óceánig". Miközben őt és öccsét nevelte, és több, mint hét évtizedig volt példás társa édesanyjuknak. Neki mindenki "jóember" volt, pedig több alkalommal is megpróbálta az élet. Ma lenne százéves... (A fotó forrása Rózsa György Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

rozsa_gyorgy_edesapjara_emlekezik.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt humor műsorvezető tanulás rózsa györgy bejegyzés fiatal mosoly figyelem probléma oldal nevelés társ emlékezés nevetés kitartás könnycsepp forrás édesanya édesapa megható házigazda ismert megfogalmazás kapcsoltam instagram megindító


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5214731969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása