HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.28. 14:04 építészke

A munka csak holnap kezdődik...

Ördög Nóra és családja szerencsésen megérkezett Srí Lankára, ahonnan az "Ázsia Expressz" új évada fog indulni. A munka csak holnap kezdődik majd, így a népszerű műsorvezetőnek és családjának van alkalmuk még egy kicsit lazítani, mielőtt elindul a hajsza a milliókért. A versenyben induló párosok is elutaztak már a helyszínre, és mindannyian boldognak, elégedettnek tűnnek. Persze, ha visszaemlékszünk az első évadra, ott is ez volt a helyzet, aztán néhány nap után Ambrus Attila és Berki Krisztián fel akarták adni a viadalt, mert "belefáradtak a körülményekbe és a másikba". Egyelőre, nem tudni, hogy lesz-e ilyen fordulat idén is, és az is kérdéses még, hogy ebben a sorozatban szintén a korán "besokalló" duó nyeri-e meg a végjátékot. Ez a helyszínen néhány hét múlva, a televízió képernyői előtt pedig ősszel mindenképpen ki fog derülni... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_noraek_megerkeztek_azsiaba.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó munka páros sorozat család műsorvezető verseny szerencse viadal boldogság bejegyzés indulás kérdés kezdés televízió fordulat oldal alkalom lazítás nyertes forrás visszaemlékezés helyszín elégedettség képernyő ördög nóra népszerű ambrus attila körülmény évad srí lanka hajsza duó berki krisztián instagram ázsia expressz


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7614721583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása