HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.21. 20:52 építészke

Sokat változott az ismert modell...

Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt jelentette be Horváth Éva, hogy egy bikinimárka reklámarca (reklámteste?) lesz. Ez kilenc hónappal a kisfia megszületése után történt. Legutóbb pedig azt osztotta meg a követőivel, hogy kitart a márka mellett, de az alakja tavaly óta kissé megváltozott. Ezt a tényt nem is tudná tagadni a korábban a "Csak show és más semmi"-ben is szerepet vállaló anyuka - a változás szembetűnő. Nem és vérmérséklet kérdése, hogy milyen reakciókat vált ki ez az átalakulás a rajongókból, követőkből - nem tisztünk ebben állást foglalni. Az viszont biztosnak tűnik, hogy az immáron vloggerként Youtube-csatornán is működtető műsorvezetőnek nem módosult az a célja, hogy Kristóffal "végigutazza a Földet". Ehhez kívánunk neki sok sikert, kitartást... (A fotók forrása Horváth Éva Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

horvath_eva_egy_evvel_ezelott_es_mostanaban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó reklám bejelentés youtube műsorvezető siker modell szerep arc változás test bejegyzés oldal reakció állásfoglalás csatorna bikini születés márka módosítás alak anyuka cél kisfiú kitartás rajongó megosztás forrás horváth éva követő vlogger instagram csak show és más semmi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr514708643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása