HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.10. 19:22 építészke

Kutya a családban...

Ismét egy jó példát láthatunk arra, hogy egy kutyus egyáltalán nem hátrány egy családban, ha születik egy kisgyerek. Persze, ez függ az eb fajtájától, vehemenciájától, amellyel nincs sok probléma Görög Zitáéknál - legalábbis, úgy tűnik számunkra. Az ismert modell egy olyan képet posztolt nemrég, amelyen a családi kutya a legkisebb fiával együtt látható. Timonnak ez volt az első komolyabb ismerkedése a kutyákkal, Bence azonban látott már babát, ért a nyelvükön (idézet a bejegyzés szüvegéből). Ez, persze, látszik is a fotón. Kutyát is nevelő gyermekes szülőkként mi is azt gondoljuk, hogy egy békés eb inkább hasznára válik egy gyermeknek, mintsem kárára, ezt a kislányunk Barnabással folytatott kommunikációjában folyamatosan tapasztaljuk. Az alábbi képet pedig a mai nap legcukibb fényképének "nevezzük ki"... (A fotó forrása Görög Zita Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gorog_zita_kisfia_ismerkedik_a_csalad_kutyajaval.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt család kommunikáció gyerek gondolat modell kutya szülő görög zita bejegyzés ismerkedés cuki baba probléma oldal tapasztalat nevelés születés példa kislány forrás hátrány előny fajta ismert instagram vehemencia


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7914682622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása