HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.03.04. 17:56 építészke

Idén is lesz Red Bull Pilvaker...

A rendezvény ténye eddig sem volt kérdés, hiszen néhány óra alatt elkeltek tavaly ősszel a meghirdetett jegyek a "Szavak forradalmára". A korábbi helyszínt is sikeresen kinőtte az esemény, ezért idén már a Budapest Sportaréna ad otthont a zenés ünnepi megemlékezésnek március 15-én. A rap és a költészet furcsa egymásra találása 2012-ben indult hódító útjára - mégpedig Petőfi Sándor "Anyám tyúkja" című versének "pilot" feldolgozásával. Azóta megannyi irodalmi mű lett "áldozata" a kezdeményezésnek, de ez sokkal inkább használt ennek a műfajnak, mintsem ártott volna neki. Erről is beszélgetett ma reggel "Balázsék"-nál Flour Tomi, Deego és Takács Ákos. A remek hangulatú diskurzus hozta a tőle elvárható csipkelődést és humort, aki vissza szeretné hallgatni, ezekre számíthat. Aki pedig ellátogat a nemzeti ünnepünkön a főváros egyik legnagyobb rendezvény-helyszínére, számítson rá, hogy fura köntösben hallgathat - sok esetben - klasszikus műveket... (A fotó forrása Flour Tomi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

flour_tomi_es_baratai_balazseknal_jartak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó hirdetés vers esemény pilot humor irodalom ünnep rendezvény klasszikus beszélgetés hangulat bejegyzés rap kérdés költészet műfaj oldal főváros jegy megemlékezés petőfi sándor feldolgozás red bull csipkelődés forrás helyszín budapest sportaréna anyám tyúkja diskurzus instagram fluor tomi pilvaker szavak forradalma balázsék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5314668635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása