HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.28. 14:39 építészke

Születésnapi ajándék...

Néhány napja volt Dobó Kata születésnapja, akit sikerült az egyik legszebb ajándékkal meglepnie a mozilátogatóknak. A rendezőként bemutatkozó színésznő saját közösségi felületén megosztott egy fotót, amely arról tanúskodik, hogy már több, mint százezer nézője volt "Az év legszexibb vígjátékának". Ezt, persze, nem mi mondjuk - ez a "Kölcsönlakás" című film egyik jelzője, amelyet az alkotók és a kreatív szakemberek "biggyesztettek" oda a plakátra. Készséggel hihető ez a tényszerű megállapítás, még akkor is, ha a minőségről és a vígjáték fogalmáról megoszlik azok véleménye, akik időt áldoztak arra, hogy megnézzék a produkciót. Mindettől függetlenül, a hatalmas nézőszám jelzésértékű, Kata pedig köszöni mindenkinek, akik kíváncsiak voltak első filméjre, és sok-sok pozitív visszajelzést adtak. Miközben ő nagyon boldog, hogy ennyien szeretik a "Kölcsönlakás"-t, mi sok boldogságot kívánunk neki születésnapja alkalmából... (A fotó forrása Dobó Kata Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

dobo_kata_filmjet_mar_szazezernel_is_tobben_lattak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kreatív fotó közösség születésnap film mozi siker dobó kata saját ajándék boldogság bejegyzés színésznő minőség szeretet visszajelzés köszönet rendező szakember vígjáték plakát oldal felület fogalom megosztás kíváncsi alkotó forrás produkció néző instagram kölcsönlakás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3814661659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása