HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.24. 19:39 építészke

Stohl Luca is büszke az édesapjára...

Néhány nappal ezelőtt Stohl András osztott meg egy fotót a lányairól, amelyhez - nemes egyszerűséggel - a "büszke vagyok" kifejezést biggyesztette oda. Ma pedig Stohl Luca töltött fel néhány közös képet édesapjával - köszöntve őt születésnapja alkalmából. A "Ninja Warrior Hungary" háziasszonya azt írta a fényképek mellé, hogy színész apukája nem közszereplő, és a felhajtást sem szereti különösebben, ezért látható ritkán Luca közösségi felületén. A közszereplő fogalmával, természetesen, lehet vitatkozni, de az elvitathatatlan, hogy egy apa-lánya kapcsolatba nagyon sok jó és rossz dolog belefér. Mindkét fél részéről. A fiatal műsorvezetőnek ez a gesztusa sokunk számára inkább megható, mintsem giccses, miközben mi is sok boldogságot kívánunk Andrásnak születésnapja okán... (A fotók forrása Stohl Luca Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

stohl_luca_buszke_az_edesapjara.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség születésnap vita színész műsorvezető lány kapcsolat boldogság bejegyzés fiatal közszereplő oldal gesztus felület fogalom büszkeség apuka megosztás háziasszony forrás feltöltés kifejezés édesapa megható felhajtás giccses instagram stohl luca ninja warrior hungary


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr10014660061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása