HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.23. 08:50 építészke

Nem lesz több ApácaShow...

A Budapesti Operettszínház levette a műsoráról a nagy sikerrel futó ApácaShow-t, amely döntés mögött meghúzódó racionalitás nem igazán érthető a színházba járó közönség nagy részének. Biztosan meg vannak ennek is az objektív okai, nem célunk és nem is dolgunk ezeket itt és most tárgyalni. Mi azon szerencsések közé tartozunk, akik látták az előadást tavaly nyár végén, és nagyon élveztük minden egyes percét. Láttunk akkor mást is, persze. A darab szereplői és rajongói nagyon sok fotót osztottak meg a közösségi média különböző felületein az utolsó előadással kapcsolatban az elmúlt napokban, órákban, mi az egyik főszereplő, Peller Anna fényképét közöljük tovább - ebben a témában. Miközben tudható, hogy a népszerű színésznő másik szerepe, a "Nők az idegösszeomlás szélén" is lekerül az Átrium Filmszínház műsoráról, csak bízni tudunk abban, hogy mindkét darabot hamarosan újra meg tudják tekinteni az érdeklődők a Nagymező utcában vagy a Margit körúton... (A fotó forrása Peller Anna Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

apacashow_utolso_eloadasa_az_evadban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó közösség előadás közönség siker színház szerencse racionalitás döntés műsor bejegyzés színésznő sztori felület szereplő rajongó megosztás forrás darab főszereplő népszerű érdeklődő apácashow budapesti operettszínház peller anna instagram átrium filmszínház nők az idegösszeomlás szélén


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7714653717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása