HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.23. 18:22 építészke

Kardos Eszter mégsem terhes...

Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt mutatta meg az első fotót kisfiáról a fiatal színésznő. Nemrég pedig posztolt egy pocakos fotót, amelyből kiderül, hogy egyéves lett Erik. A párjával és a Mákszemnek is becézett kisfiával - természetesen - azóta is nagyon boldog családot alkotnak hárman, így nincs szó - egyelőre - újabb gyermek érkezéséről sem. Ezért is volt meglepő, hogy az egyik bulvár napilap online "kiadása" arról számolt be, hogy immáron ismét anyai örömök elé néz a "Barátok közt" Vandája. Ezen az érintett lepődött meg a legjobban, és a cikk szerzőjét - egyszerűen csak - "igényes újságírónak" (?) titulálta. Valljuk be, tényleg nem szükséges egekbe szökkent szövegértelmezési készség ahhoz, hogy egy egyéves "gyermek-köszöntő" posztot a helyén kezeljünk, értelmezzünk...Ez sokaknak, sajnos, mégsem sikerül minden esetben résmentesen... (A fotó forrása Kardos Eszter Instagram sztorija, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kardos_eszter_nem_varja_masodik_gyermeket.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt cikk család bulvár barátok közt siker napilap online terhesség szerző gyermek boldogság bejegyzés sztori igényes újságírás értelmezés kiadás pocak meglepetés meglepődés kisfiú forrás vanda készség instagram kardos eszter


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7314653779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása