HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.22. 14:23 építészke

Újra szerelmes Fördős Zé...

Nehéz meghatározni konkrétan Fördős Zé jelenlegi szakmáit, elfoglaltságait. Nagyon sokat utazik a nagyvilágban, gasztro könyveket ír, vállalkozást és televíziós produkciókat vezet - szóval, élvezi az életet, amely mostanában még inkább kerek a számára. Tekintettel arra, hogy ismét rátalált a szerelem - ezúttal egy bográcsos főzőversenyen. Ebből is látszik, hogy a mindent elsöprő érzés nem válogat sem a helyszínekben, sem a szereplőkben, hiszen a népszerű fiatalember választottja 17 évvel fiatalabb nála. Korábban is volt már évtizedes korkülönbség közte és akkori párja között, de lássuk be, az életkor csak egy számadat, nem minden esetben határozza meg két ember boldogságát. Zé már készen állna, hogy bemutassa Sárit a bulvárra fogékony érdeklődőknek, de a fiatal lány ezt mér nem szeretné. Ha mégiscsak megtörténik a közös kilépés a reflektorfénybe, megpróbáljuk majd azt is elkapni egy néhány száz szavas bejegyzés formájában - itt a blogon... (A fotó internetes forrásból származik.)

fordos_ze_szerelmes.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog fotó internet könyv utazás bulvár verseny gasztro szerelem boldogság bejegyzés fiatal szakma főzés vállalkozás bemutatás szereplő élvezet forrás televíziós elfoglaltság reflektor helyszín produkció népszerű korkülönbség érdeklődő fiatalember fördős zé


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3214643118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása