HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.21. 14:02 építészke

Interjút adott Curtis...

Tegnap reggel elfelejtette, hogy beszélnie kellene élő adásban "Balázsékkal" a Rádió1-en - erről egy rövid videót is megosztott később saját közösségi oldalán. Ma reggel azonban már telefonon elérhetővé vált, és így - egy nap késéssel, ugyan, de - elkészülhetett a sokak által várt beszélgetés. Ebben az ismert rapper elmondta, hogy sok mindent tudatosan változtatott az életén párjával annak érdekében, hogy valójában maga mögött hagyhassa a múltat. Jelenleg még nincs saját telefonja, és a korábbi lakhelyükről is elköltöztek már. A rehabilitációs folyamata nem ért véget, csupán annyi történt, hogy a folytatáshoz már nincs szükség intézményi keretekre. Azt gondolja, hogy az út elején tart még, és szeretné mindenkinek bebizonyítani, hogy megváltozott. Majkával tegnap már telefonon beszélt, de közös munkáról - természetesen - nem es(het)ett szó. Az elmúlt időszakban gyógyszerek nélkül próbálta meg a leszokást, mert azt gondolja, hogy azokkal egy másik addikciót erősünk csupán. A kezelés alatt sporttal, vitaminokkal és szaunázással "gyógyult", valamint sokat beszélgetett azokkal a szakemberekkel, akik a rendelkezésére álltak. Sebestyén Balázs szerint, nagy bátorságra vall Széki Attilától, hogy ilyen nyíltan felvállalta a függőségét és az egész gyógyulási folyamatot, és sok sikert kívánt neki a továbbiakhoz... Mi is ezt tesszük... (A fotó internetes forrásból származik.)

curtis_interjut_adott_balazseknak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: telefon költözés fotó közösség munka interjú sport internet függőség folytatás siker majka gyógyszer beszélgetés bátorság késés gyógyulás szakember vitamin élő rapper kezelés felület változtatás rehabilitáció szauna megosztás addikció forrás elérhetőség sebestyén balázs intézmény adás bizonyítás rádió 1 ismert curtis széki attila balázsék


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8314641514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása