HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.16. 19:25 építészke

Kockahasat villantott Gáspár Győző lánya...

A Gáspár Evelint követők időről-időre láthatják, hogy mennyire tudatos fiatal lány lett az egykori valóságshow szereplőből. Természetesen, azt a titulust (amennyire az annak tekinthető) nem önszántából viselte, hanem a szülei okán. Amint azonban önállósodni kezdett, elszakadt a korábbi énjétől, és elindult egy egészen más életúton. Ennek újabb állomását dokumentálta nemrég saját közösségi felületén, amikor megmutatta, milyen eredménnyel tud zárulni egy hathetes diéta - sporttal kiegészítve. A fotón, természetesen, kicsit behúzza a hasát, de az vesse rá az első követ, aki nem így tenne hasonló helyzetben. Az elhivatottság és a "fókusz" azonban elvitathatatlan részéről, és azt gondoljuk, hogy lesz még dokumentálásra érdemes állomása az átalakulásának. És, talán, akkor már nem az "Éhezők viadala" lesz a kedvenc filmcíme neki sem... (A fotó forrása Gáspár Evelin Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gaspar_evelin_kockahasat_villant_a_tukorben.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség film sport gondolat szülő lány cím kedvenc bejegyzés fiatal diéta eredmény oldal dokumentáció életút felület állomás szereplő helyzet gáspár győző forrás fókusz valóságshow villantás átalakul önállóság követő kockahas titulus elhivatottság gáspár evelin éhezők viadala instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr314636314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása