HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.15. 14:13 építészke

Dalpremier volt a Rádió1-en...

Hosszú idő után új dallal jelentkezett Kasza Tibi. A népszerű énekes tegnap este mutatta be "Legyen úgy, mint régen" című nótáját, amelynek a klipje kedvéért egészen Thaiföldig utazott a közelmúltban. A bemutatás óta eltelt időben máris a negyedik legfelkapottabb dal lett a Youtube-on, és - valószínűleg - még inkább az lesz azok után, hogy reggel "Balázsék" is beszélgettek Tibivel a nótáról. Természetesen, a hangnem a régebbről ismert volt - azaz, csipkelődésekkel teli, ugyanakkor jókedvű és jó hangulatú diskurzust hallhattak a rádió előtt rekedt hallgatók. A közösségi médiában elég aktív családapa mindennapjairól és a szóban forgó dalról is sokat tudhattak meg az érdeklődők. A beszélgetés azok számára, könnyedén visszahallgatható valamelyik erre "szakosodott" internetes csatornán, akik lemaradtak volna róla, és érdeklődnek Kasza Tibi vagy Sebestyén Balázs iránt. Márpedig ilyen hallgatók biztos, hogy vannak - rajtunk kívül is - szép számmal... (A fotó forrása Kasza Tibi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kasza_tibi_balazseknal_is_bemutatta_legujabb_dalat.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó közösség rádió premier internet dal család youtube humor énekes apa beszélgetés jókedv bejegyzés thaiföld klip nóta oldal csatorna érdeklődés bemutatás mindennap csipkelődés forrás sebestyén balázs népszerű kasza tibi rádió 1 diskurzus instagram balázsék legyen úgy mint régen visszahallgatás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4214629494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása