HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.13. 18:21 építészke

A hivatalos standfotós...

Néhány napja arról írtunk, hogy Palácsik Lilla "nem meghívott személy" lett az idei Story-gálára, mert nem adott interjút Andy Vajna halálával és temetésével kapcsolatban a magazinnak. Nemrég azonban mégiscsak feltűnt egy vörös szőnyegen, igaz, annak nem sok köze volt az ötcsillagos rendezvényhez. Palácsik Tímea húga a "Kölcsönlakás" című új magyar film "díszbemutatóján" jelent meg - elvégre ő volt a színpadi műből átírt mozi hivatalos standfotósa, így végig kísérhette az alkotás folyamatát. Ez, egyébként is, nagy álma volt már korábban is, és köszöni a lehetőséget mindazoknak, akik hozzásegítették ahhoz, hogy végig rögzíthesse egy film készítésének minden egyes percét. Külön megköszönte a posztjában az ismert producer segítségét, aki - továbbra is, természetesen - nagyon hiányzik a szűkebb és a tágabb családnak is. A werkfotók, általában, nem adják vissza egy film minőségét, csak a forgatás hangulatát képesek - bizonyos mértékben - megmutatni. A sikerre a legjobb mérce a nézők reakcióinak sokasága, amelyet nagyon vár az elsőfilmes rendező, Dobó Kata, valamint a stáb többi tagja... (A fotó forrása Visvéder-Palácsik Lilla Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

palacsik_lilla_volt_a_kolcsonlakas_hivatalos_standfotosa.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt interjú film mozi család színpad segítség halál siker magazin dobó kata álom rendezvény alkotás fotós hangulat bejegyzés minőség folyamat bemutató köszönet forgatás hivatalos oldal reakció andy vajna lehetőség stand werk készítés forrás stáb filmrendező néző story gála palácsik tímea instagram palácsik lilla kölcsönlakás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7914626940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása