HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.02.11. 09:02 építészke

A Story-gáláról a Játékszínbe...

Szombat este még a barátaival, kollégáival szórakozott, bulizott a Story-gálán, tegnap délután pedig már a közönséget szórakoztatta a barátaival, kollégáival a Játékszínben. Csonka Andrásnak sűrű hétvégéje volt, ahogy ez a foglalkoztatott színészekkel lenni szokott. Akik követték a népszerű színész Insta-sztorijait, láthatták a gála megannyi fontos pillanatát mozgóképek formájában is. Miközben az év első grandiózus celeb-eseményén szmokingban és öltönyben jelentek meg a férfiak, a színházban kötelező volt a pizsamás viselet. Mind a hat szereplőnek. A fergeteges vígjátékot duplázták - ugyanis - tegnap, amelynek mi is a részesei voltunk délután. Ezáltal nyomon követhettünk, hogy mennyit változott András egyetlen éjszaka alatt. Húsz évre visszamenőlegesen már nem emlékeztünk kristálytisztán erre, de - szerencsére - megkönnyítette a dolgunkat a "Szenzációs négyes" egyik szereplője, mivel egy-egy Szulák Andreával közös fényképet osztott meg húsz évvel ezelőttről és a hétvégéről... (A fotó forrása Csonka András Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

csonka_andras_es_szulak_andrea_husz_eve_es_most.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó hétvége esemény celeb szórakozás közönség színész buli emlék változás bejegyzés sztori csonka andrás vígjáték oldal pillanat barát szereplő szulák andrea megosztás forrás gála követés kolléga népszerű insta pizsama öltöny szmoking fergeteges szórakoztatás story gála instagram játékszín szenzációs négyes hatan pizsamában


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7914620432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása