HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.26. 18:15 építészke

Farsang kimaxolva...

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a farsang  a gyerekek ünnepe valójában. Vannak, akik nem osztják ezt a nézetet, de - ennek ellenére - a beöltözés és az elmaszkírozás messze áll a személyiségüktől. És vannak, akik szeretnek mások bőrébe bújni - legalább, ezekben a napokban. Ha pedig mindezt a saját gyerekük vagy mások gyerekeinek jobb kedvre derítése okán teszik, akkor kalapot kell emelni előttük. Kovács Patrícia színésznőként, természetesen, szeret más karaktereket eljátszani, és úgy tűnik, hogy nemcsak a színpadon. Volt férjével szuperhősöknek öltöztek be a hétvégén, amelyről Gusztos Péter osztott meg két fotót saját közösségi felületén. "Akik komolyan vették az ovis farsangot" - ez a fotóhoz írt szöveg, amelyen egy Macskanő ölt nyelvet egy mosolygós Superman-re. Házasság ide, válás oda, a gyermekéért mindent megtesz az ember, amelyre ez a fénykép tökéletes példa. Még akkor is, ha utána nem biztos, hogy kedélyesen elbeszélget a volt szerelmespár egy cappuccino mellett egy közeli kávézóban... (A fotó forrása Gusztos Péter Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

gusztos_peter_es_kovacs_patricia_farsangoznak.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség farsang színpad gyerek superman szerelem beszélgetés szöveg bejegyzés színésznő mosoly szeretet gusztos péter oldal kávézó óvoda házasság férj szuperhős felület öltözködés válás karakter maszk személyiség megosztás forrás kovács patrícia cappuccino instagram macsaknő


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7914593960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása