HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.25. 18:13 építészke

Megmutatta kisfiát a büszke apuka...

Nem sokkal azután, hogy az egyik bulvár magazinban megjelentek a képek Kiss Ramóna nemrég megszületett kisfiáról, a büszke apuka is megosztotta az egyik családi fotót saját közösségi felületén. Lékai Máté úgy fogalmazott a posztjában, hogy a világbajnokság nem a tervei szerint alakult, de az élete ezekben a napokban örökre megváltozott, hiszen apuka lett. Megérkezett Noé, a fiatal színésznővel közös első gyermeke, aki - valószínűleg - a népszerű kézilabdázó szeme fénye lesz. Arról lehet vitatkozni, hogy a szülés utáni pillanatokat érdemes-e eladni a bulvársajtónak, ahonnan boldog-boldogtalan könnyen átveheti a fényképeket (mi a boldogokhoz tartozunk, azt gondolom), ez mindenkinek a saját döntése. Mi csupán - boldog továbbvivőként, tehát - szeretnénk sok boldogságot, örömöt és jó egészséget kívánni a frissen bővült családnak... (A fotó forrása Lékai Máté Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

lekai_mate_apuka_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség család bulvár vita magazin döntés szülés kiss ramóna egészség öröm gyermek boldogság bejegyzés fiatal színésznő oldal világbajnokság születés eladás felület büszkeség apuka kisfiú megosztás terv forrás népszerű kézilabdázó megfogalmazás instagram lékai máté


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7714590750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása