HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.23. 18:21 építészke

Jubilál a sorozat...

Nem sokszor fordult elő eddig a magyar televíziózás újkori történetében, hogy egy sorozat túllépje fennállásának tizedik évfordulóját. Tekintettel a hazai kereskedelmi tévés viszonyokra, még inkább meglepő, hogy a "Jóban Rosszban" immáron tizennegyedik születésnapját tartották ma a széria alkotói a szereplőkkel. Volt itt minden, ami egy születésnap elengedhetetlen része: torta, pezsgő, jókedv, mosolygás. Mi még megpróbálunk emlékezni a legelső részre, amelyben feltűnt Pongrácz doktor, Csillagkút polgármester asszonya és a többiek. Nem gondolom, hogy Gazdag Tibor és a többi alapszereplő bízott volna-e ebben a sikerben, mindenesetre, rajtuk kívül is megannyi arc lett ismerős a sorozat által az elmúlt években. Bele sem kezdünk abba a felsorolásba, hogy ki mindenki fordult meg a klinikán és a többi helyszínen 2005 óta. Talán, még tizennégy év nincs benne a cselekményben, de a rajongók biztosan minél tovább szeretnék látni kedvenceiket a képernyőn... (A fotó forrása a "Jóban Rosszban" hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

joban_rosszban_tizennegy_eve.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó születésnap sorozat tévé történet siker jókedv kedvenc bejegyzés mosoly pezsgő torta televízió hivatalos oldal ismerős jóban rosszban szereplő emlékezés kereskedelmi rajongó alkotó forrás jubileum képernyő széria cselekmény gazdag tibor instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7214585598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása