HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.17. 18:05 építészke

Értelmezés kérdése minden...

Jó példa a fenti kijelentésre Horváth Tomi legutóbb megosztott fotója, amelyen a tíz évvel ezelőtti "önmaga" látható. Természetesen, nem úgy, ahogy megismerhette őt az ország egy része a "Sztárban sztár" című műsorból. Mentségére legyen mondva, írva, hogy a fénykép egy bolondos ballagás alkalmából készült, és a népszerű énekes is azt fogalmazta meg a kép mellett, hogy nem így járt suliba abban az időben. Ha így tette volna, azzal sem lenne gond, az idő mindent megszépít, de az internet semmit sem felejt el. Tominak ezzel a remek fotóval sikerült teljesítenie a manapság éppen trendi Insta-kihívást, nála Ábel Anita "kicsit" szolidabb volt azért. A fiatal énekes, egyébként, családjával éppen a Maldív-szigetek felé tart egy kis téli kikapcsolódásra, amelyhez jó pihenést kívánunk nekik... (A fotó forrása Horváth Tamás Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

horvath_tamas_oltozeke_a_bolond_ballagason.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó internet család ballagás énekes siker ábel anita ország műsor bejegyzés fiatal kérdés oldal értelmezés pihenés kikapcsolódás kihívás trendi megosztás forrás népszerű insta kijelentés teljesítés horváth tamás instagram sztárban sztár


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3314568652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása