HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.16. 08:27 építészke

Az életkor csupán egy pillanatnyi számadat...

A fenti kijelentésre a legjobb példa, talán, Csonka András személye, aki a mai napon töltötte be az 53. életévét. Férfiak esetében a pontos évszám, azt gondoljuk, leírható, pláne úgy, hogy valójában nehezen hihető el a népszerű színész tényleges életkora. András, egyébként, kisgyermek korától erre a pályára készült. Édesapja a Vidám Színpad tagja volt évekig. Ő is oda szerződött a főiskola elvégzése után, de hamar szerződésbontásra került a sor a Família Kft-ben elvállalt szerepe okán. Azóta az egykor népszerű sorozatnak már régen vége lett, András pedig megannyi szerepben tűnt fel sok teátrum világot jelentő deszkáin. Voltak ezek között prózai és zenés előadások is, ami nem meglepő azok után, hogy énekesként is kipróbálta magát. Megjelent néhány lemeze, 2001-ben pedig "felénekelte" az azóta kultikussá vált "Ding-Dong"-ot, amellyel sokan - előadóművészként - a mai napig azonosítják. Ő sem kerülhette el a televíziós műsorvezetői munkákat. Több, mint egy évtizeden át volt az RTL Klub "Reggeli"-jének egyik házigazdája, és ugyanezen a csatornán a "Szombat esti láz" című produkciót is vezethette hétvégi főműsoridőben. Mi hamarosan a "Hatan pizsamában" című darabban fogjuk látni a Játékszínben, amelynek ő is állandó szereplője. Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk a barátai számára csak Brandy-ként hívott színésznek... (A fotó internetes forrásból származik.)

csonka_andras.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó zene reggeli születésnap sorozat életkor rtl klub internet tag előadás színész műsorvezető énekes szerep lemez szerződés műsor boldogság adat csonka andrás televízió szombat esti láz csatorna próza bontás barát főiskola forrás produkció népszerű ding dong vidám színpad teátrum família kft játékszín hatan pizsamában


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3014568310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása