HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.08. 09:42 építészke

Íme, a legrondább karácsonyfa...

Egészen addig szép volt Sebestyén Balázsék karácsonyfája, amíg ki nem gyulladt. Erről a szörnyű szentestei esetről számolt be tegnap reggel az ismert műsorvezető a Rádió1-en. Ahogy élő adásban elmondta, egy csillagszóró okozta a problémát, amely miatt az egész fa pillanatok alatt lángba borult. Nem sokon múlt, hogy nem lett nagyobb tűz a lakásban. Viszont, ahogy a posztjában írta, a legrondább karácsonyfa versenyét - valószínűleg - megnyerte volna a népszerű tévés azzal a darabbal, ami az oltás után maradt. Nyilván, nem egy kisebb kézi tűzoltó készülékkel az ölükben tervezték eltölteni az év egyik legszebb ünnepét Balázsék, de arra azért felhívja követői figyelmét, hogy egy ilyen eszköz bármikor jó szolgálatat tehet a lakásban. Érdemes beszerezni, tehát, bár, azt kívánjuk, hogy senkinek ne legyen rá sohasem szüksége... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Facebook oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sebestyen_balazsek_leegett_karacsonyfaja.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt műsorvezető verseny ünnep facebook karácsony tűz bejegyzés győzelem lakás beszerzés szenteste figyelem eszköz ronda probléma oldal oltás élő tűzoltó gyulladás forrás tévés sebestyén balázs csillagszóró népszerű készülék adás rádió1 követő ismert


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9414553618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása