HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.04. 18:59 építészke

Egy rockzenész mindennapjai...

Közösségi felülete segítségével folyamatosan nyomon követhetjük, hogyan éli mindennapjait egy rockzenész. Kiss Endi rendszeres posztolója az Instagram-nak, így egy vagány dobos civil életébe is bepillanthatunk néha-néha. Legutóbb megosztott fotóján éppen az egyik lányával látható, így kijelenthetjük, hogy Hooligans ide, Hooligans oda, mégiscsak lehet érző szívű édesapa egy vérbeli rocker. Olyannyira, hogy Kiss Endi korábbi nyilatkozataiban is elmondta már, hogy gyermekeivel megpróbál a lehető legtöbb időt együtt tölteni - még akkor is, ha ez az édesanyjaikkal már nem minden esetben sikerül. Persze, a neves bandával történő zenélés mindennapi részét képezi az életének, de a három lány kellő feladattal és felelősséggel látja el őt ahhoz, hogy az élete egyensúlyban maradhasson a munka és a család között... (A fotó forrása Kiss Endi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kiss_endi_egyik_kislanyaval.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó zene poszt közösség civil munka család rock zenész lány gyermek bejegyzés felelősség oldal hooligans felület nyilatkozat banda megosztás forrás kiss endi feladat édesanya dobos kijelentés instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9614547778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása