HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2019.01.04. 08:09 építészke

Bódi Sylvi is saját csatornát indított...

Természetesen, nem televíziós csatornáról van szó az ismert modell esetében sem. Ahogy több hírességünk teszi, Sylvi is a Youtube felé vetté az irányt, és ott indított egy saját felületet, amelyen utazási élményeit osztja meg az érdeklődőkkel. Első videója Baliról szó, amellyel kapcsolatban - már eddig is - megszámlálhatatlanul sok pozitív üzenetet, kommentet kapott. Sosem gondolta volna, hogy egy hasonló kezdeményezés ilyen sikeres lehet, mint a "Sylvi's World" - hiszen ez  a neve a csatornájának. A vízi sportokat is elég "keményen toló" Sylvi azt ígérte év eleji posztjában a követőinek, hogy az új felületére exkluzív fotók, videók, extra tartalmak és werkek is fel fognak kerülni. Természetesen, az Instagram-on is lehet követni a népszerű modell nem (csak) saját képeit tartalmazó profilját a "sylvisworld" felhasználónév megtalálásával. Akinek van kedve és ideje, kövesse be az oldalt, és jusson el Bódi Sylvi-vel a világ sok-sok tájára... (A fotó forrása Bódi Sylvi Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

bodi_sylvi_is_sajat_csatornat_inditott_a_youtube-on.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt tartalom sport youtube utazás videó siker modell komment bejegyzés exkluzív élmény híresség televízió oldal csatorna üzenet érdeklődés felület bali megosztás werk forrás kezdeményezés követés népszerű bódi sylvi követő ismert instagram sylvisworld


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3514543908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása