HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.12.17. 16:03 építészke

Úton hazafelé...

Ezt jelentette be - nagyjából - Palvin Barbara néhány perccel ezelőtt. Miután végzett a munkával, kicsiny hazánk felé vette az irányt annak érdekében, hogy az ünnepeket családi körben tölthesse. Azt is megjegyezte a követőinek, hogy az elkövetkezendő időszakban kevésbé lesz aktív a közösségi média különböző felületein, amelynek - vélhetően - a rajongói nem nagyon örülnek. Mivel azonban elég sok olyan - nem hivatalos - oldala van a fiatal magyar modellnek az Instagram-on és a Twitter-en, ahol korábbi fotóiból lehet válogatni az erre "éhezőknek", így kijelenthető, hogy mindenkinek megvan a lehetősége, hogy "Barbival" tölthesse a karácsonyfa alatti ajándékozás vagy a szilveszteri pezsgőbontás közbeni pillanatokat, aki ilyenfajta vizuális élményre vágyik vele kapcsolatban... (A fotó forrása Palvin Barbara Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

palvin_barbara_itthon_tolti_az_unnepeket.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó közösség munka család magyar válogatás ünnep modell karácsony bejegyzés fiatal szilveszter pezsgő élmény hivatalos oldal twitter pillanat lehetőség pihenés felület rajongó forrás megjegyzés hazafelé aktivitás vizualitás követő palvin barbara instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6514496006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása