HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.12.04. 12:45 építészke

Mégsem lett vőlegény Stohl András...

"Ráugrott" a bulvár Till Attila néhány órája megosztott képére, amely - valójában - vicc (vagy ha úgy tetszik, akkor "médiahack") volt csupán. Mivel az ismert műsorvezető tegnap ünnepelte a születésnapját, elment a családjával és a barátaival megünnepelni azt, majd egy olyan fotót töltött fel saját közösségi felületére, amelyen Stohl András éppen "összebújik" kedvesével, miközben mindenki nevet, integet a kamerába. Majka továbbosztotta a fotót, és odaírta mellé, hogy a népszerű színész eljegyezte kedvesét, amelyet a bulvár - természeténél fogva - felkapott. Bejárta az egész médiát a szenzációgyanús sztori, amelynek a vége elég nagy "égés" lett. Kiderült, ugyanis, hogy az egészből semmi nem igaz, csak az, hogy Tilla tegnap lett negyvenhét éves... (A fotó forrása Till Attila Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

till_attila_szuletesnapi_vacsoraja_stohl_andrasekkal.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó közösség születésnap hack család vicc bulvár színész műsorvezető ünnep till attila majka kamera bejegyzés sztori oldal kedves barát vőlegény felület megosztás tilla szenzáció forrás eljegyzés stohl andrás népszerű ismert instagram majoros péter


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5314428420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása