HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.30. 12:25 építészke

Dobó Kata filmet rendez...

Februárban kerül - tervezetten - a mozikba egy újabb magyar film, amelynek érdekessége, hogy a fiatal színésznő első rendezéséről beszélünk. Dobó Kata érintettsége a "Kölcsönlakás"-sal kapcsolatban többes, hiszen a mostani "dirigáláson" túl, ő az egyik főszereplője a Játékszínben "futó" nagysikerű darabnak. Mivel az alapján készült a mozifilm, ezért - valószínűleg - nem rossz és hiteltelen popcorn-rágcsálásra ülhetnek majd be az érdeklődők jövő év elején. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak, és már a "spájzban vannak a marketingesek" is (mint régen a csehszlovákok), akik megpróbálják a lehető legtöbb potenciális nézőt becsábítani a mozikba. Addig pedig a közösségi média felületein lehet szemezgetni a leendő filmmel kapcsolatos képek között - mi is ezt tettük... (A fotó forrása a film hivatalos Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

dobo_kata_elso_rendezese_a_kolcsonlakas_cimu_film.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média marketing fotó közösség film mozi magyar siker dobó kata bejegyzés fiatal színésznő érdekesség hivatalos oldal rendezés érdeklődés forrás darab főszereplő popcorn néző potenciális instagram játékszín kölcsönlakás utómunkálat


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3214406148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása