HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.30. 08:01 építészke

Ada arcai...

Ezúttal nem egy újabb Szépművészeti Múzeumban megnyíló tárlatról szeretnénk írni, hanem arról, hogy tegnap egészen sok arcát mutatta meg nekünk Pintér Adrienn. A népszerű műsorvezető azt a gondolatát fejtette ki kissé hosszabban a megszokottnál a fotók mellé, hogy - természetesen - mindenki szereti a legjobb külsejét mutatni a nagyvilágnak, de az már az ismertebb emberek felelőssége (is), hogy a másik oldalukat is megismerhessék a követőik. Hiszen ők sem tökéletesek, nekik is vannak bőrhibáik, illetve olyan külső jegyeik, amelyekkel meg kellett barátkozniuk az idők folyamán. A fiatal anyuka, egyébként, minden csütörtökön tervez ezentúl hasonló fotókat feltölteni közösségi felületére a telefonjából, amelyeket izgatottan várunk. A következő adagig ízlelgessük a lentieket úgy, hogy elhisszük, mindenki emberből van, s ez alól a celebek sem kivételek... (A fotók forrása Pintér Adrienn Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

pinter_adrienn_sminkmentes_arcai.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: telefon fotó közösség celeb műsorvezető gondolat arc bejegyzés fiatal múzeum hit oldal felület külső anyuka forrás feltöltés népszerű tökéletesség ada követő ismert megismerkedés izgatottság instagram pintér adrienn


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr114405906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása