HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.27. 16:17 építészke

Hajdú Péter is lebetegedett...

Nemrég arról írtunk, hogy Peller Mariann régen volt olyan beteg, mint néhány napja, amikor lázasan feküdt otthonában egy gyógyító megoldásra várva. Úgy tűnik, hogy - sajnos - ennek az évszaknak megfelelően, sorra betegednek le celebjeink. Ezúttal Hajdú Péter posztolt egy fotót a saját ágyából, amely mellé odaírta, hogy tüszős mandulagyulladása van. "Hesteg"-szinten megemlítette a TMC-t, amely ezúttal nem a Kende-Hofherr Krisztina által megálmodott ügynökséget jelenti, hanem a Mr. Frizbi birtokolta Tükörhegy Medical Center-t, ahová a délután folyamán ellátogat(ott) egy fül-orr-gégészeti kivizsgálásra. Azt gondoljuk, hogy a köztudottan elég nagy hipochonder hírében álló Péternek mégiscsak könnyebb lesz egy olyan helyen kivizsgáltatnia magát, amelyet  sajátjának érez. Természetesen, ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk neki... (A fotó forrása Hajdú Péter Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

hajdu_peter_is_lebetegedett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt celeb betegség hajdú péter bejegyzés megoldás oldal otthon vizsgálat láz kivizsgálás évszak gyulladás forrás ügynökség jobbulás hipochonder peller mariann instagram hesteg kende hofherr krisztina tükörhegy medical center mr frizbi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9614396490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása