HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.12. 08:11 építészke

Születésnapot ünnepelt az ismert műsorvezető...

Egy hölgy esetében nem illik megírni, hogy hányadik az a bizonyos születésnap, amit ünnepel, Várkonyi Andrea esetében pedig azért sem tesszük, mert nem kerek évszámról van szó. A népszerű műsorvezetőt a képen látható tortával lepték meg tegnap a barátai a jeles napon, előtte pedig Radics Gigivel és családjával "limuzinozott" egyet. A közösségi felületére feltöltött képein nem látszik a(z állítólagos) magánéleti válsága, amellyel nemrég meg kellett küzdenie, és ez így is van rendjén. Azt kevesen tudják, hogy a "Fem3 Café"  egyik háziasszonya 2009-től az Érthetően Az Egészségért Alapítvány nagyköveteként is tevékenykedik, amelynek célja, hogy - célzott kampányokon túl - általános, az egészségügyet érintő ügyekkel is foglalkozzon. Végzettségét tekintve, Andreának ez igazán testhezálló feladat, amelyet örömmel és teljes szívvel csinál immáron majdnem egy évtizede. Nyolc napon belül még aktuális a köszöntés, ezért mi is boldog születésnapot kívánunk neki... (A fotó forrása Várkonyi Andrea Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

varkonyi_andrea_44_eves_lett.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség születésnap műsorvezető ünnep öröm válság boldogság bejegyzés egészségügy torta köszöntés oldal magánélet nagykövet barát alapítvány felület háziasszony forrás feltöltés népszerű limuzin végzettség várkonyi andrea ismert fem3 instagram radics gigi


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8114368257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása