HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.12. 12:55 építészke

Kicsit szentimentális lett Mádai Vivien...

Az ismert műsorvezető nemrég töltött fel saját közösségi felületére egy fehérneműs fotót, amelyhez egy hosszabb szöveget "fabrikált". Ebben leírja, hogy nyolc éve még nem gondolta volna, hogy valaha is egy világmárka üzletének kirakatában jelenik majd meg a fényképe, mert a képernyős feltűnése után nehéz volt (fizikai és mentális értelemben is) felülkerekednie a "duci lány a tv-ből" kritikákon. Mindezeket pedig olyanok fogalmazták meg (ahogy teszik manapság is), akik egyáltalán nem ismerik azt az embert, akit megcéloznak ezekkel. Vivi azonban mindig hitt magában - ennek is köszönhető, hogy a bántások ellenére is eljutott mára oda, ahová sokan nem gondolták volna, hogy eljut. Nem az a fontos számára, hogy konkrétan mennyit mutat a mérleg mostanság alatta, hanem az, hogy a magába vetett hitét ne adja fel. Azt gondoljuk, hogy ez az intelem másnak is fontos lehet, aki szeretne elérni bizonyos, maga elé kitűzött célokat az életben... (A fotó forrása Mádai Vivien Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

madai_vivien_fehernemut_reklamoz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség üzlet tévé műsorvezető bejegyzés hit bántás fehérnemű oldal kirakat felület forrás képernyő szentimentalizmus ismert megfogalmazás világmárka instagram mádai vivien


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr7614368001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása