HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.08. 12:42 építészke

Dalpremier volt a Rádió 1-en...

Ezúttal is egy vadonatúj dal premierjének helyszíne volt a Rádió 1 stúdiója. Korábban a "Hol van az a lány?" feldolgozását lehetett először eme rádió frekvenciáin hallani, most pedig Király Viktor és Majka közös nótájáról lehetett véleményt alkotni - első hallásra. Nos, ezt a bizonyos véleményalkotást Sebestyén Balázs és csapata meg is tette - a tőlük megszokott pikírt módon. Ezt megelőzően, Majoros Péter elmesélte, hogy majdnem kétórás autózáson volt túl, mire beért a stúdióba, emiatt csúszott egy keveset a premier. Azt is megosztotta a hallgatókkal, hogyan került bele a dalba (pontosabban, hogyan "tetette bele" magát a dalba), amelyet - többek között - Hajós András jegyez "szövegileg". A "Filter" a közösségi médiáról szól, amelynek - valljuk be - mindannyian a részesei vagyunk. Várhatóan, hamarosan felkerül az internet különböző csatornáira a nóta, így átfogóbb véleményt is lehet majd megfogalmazni ezzel kapcsolatban. Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy - tekintettel az előadókra - sokmilliós letöltési számot várunk a legismertebb erre "szakosodott" felületeken néhány héten belül... (A fotó forrása a Rádió 1 Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

kiraly_viktor_es_majka_a_radio_1-en_voltak_vendegek.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média fotó vélemény közösség premier internet dal filter letöltés majka bejegyzés titok oldal csapat csatorna frekvencia hallgató hallás hajós andrás stúdió felület feldolgozás megosztás forrás előadó sebestyén balázs király viktor rádió 1 megfogalmazás instagram majoros péter hol van az a lány


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6614360187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása