HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.07. 08:17 építészke

Megvannak az új párosok...

Tegnap tartott sajtótájékoztatót a TV2, amelyen bejelentette, hogy a kedd esti "celeb-borzongás" folytatódik. Ez azt jelenti, hogy "A legbátrabb páros" új szériával jelentkezik a jövő héttől. Érdekességként megemlítjük, hogy ezt is az első adaggal együtt vették fel a nyáron Máltán, gondolván arra, hogy lesz annyira sikeres az első etap, hogy lesz igény a másodikra. Van. Új évadot, egyébként, azért nem írunk, mert a két sorozat között eltelő egyetlen hét nem feltétlenül a legalkalmasabb kifejezés erre. Az - mindenesetre - borítékolható, hogy izgalmakban nem lesz hiány ezentúl sem. A "bátorkodók" sorából pedig csak néhány név (a teljesség igénye nélkül): Berki Krisztián és párja, Cooky és párja, Weisz Fanni és férje, Laky Zsuzsi és férje. Akik követték az első sorozatot, ők - valószínűleg - továbbra is maradnak kedd esténként a televízió képernyője előtt. Az pedig majd csak utólag fog kiderülni, hogy ez a szabadidős tevékenység megérte-e a befektetett időt... (A fotó forrása Hajmásy Péter Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

a_leglbatrabb_paros_masodik_szeriajanak_szereploi.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó páros sorozat bejelentés tv2 celeb siker szabadidő bejegyzés érdekesség televízió etap oldal málta teljes borzongás sajtótájékoztató forrás izgalom követés képernyő kifejezés széria cooky laky zsuzsi évad tevékenység berki krisztián instagram weisz fanni a legbátrabb páros hajmásy péter hagymaa


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1614358001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása