HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.11.05. 20:42 építészke

Megtette a nagy bejelentést az ismert híradós...

Október közepén írtunk legutóbb Szabados Ágiról, és akkor megígértük, hogy az általa "lebegtetett" szerelem-projektjéről is be fogunk számolni, ha az aktuális lesz. Nos, az ismert híradós tegnap este megosztott egy fotót saját közösségi felületén, amely arról hivatott tájékoztatni a követőit, hogy hamarosan megjelenik egy könyv, amely a nevével összeforrt kihívásnak a szerves része. "Nincs időm olvasni" - ez az az online kezdeményezés, amelyet Ági 2017 elején hívott életre, és amelynek célja, hogy az olvasást, mint szabadidős tevékenységet népszerűsítse. A "Van időm olvasni" című olvasónapló pedig azért fog hamarosan megjelenni, hogy mindenkinek lehetősége legyen könyves élményeit lejegyzetelni, mások gondolataiból inspirálódni. Ezen a projekten dolgozott Ági az elmúlt hónapokban, és olyan ez neki, mint a saját gyermeke lenne. Aki úgy gondolja, hogy olvasni - igenis - "szexi", rendelje elő a naplót, és merüljön el a megfogható, papírillatú olvasmányok szerteágazó és fantáziadús világában... (A fotó forrása Szabados Ági Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szabados_agi_olvasonaplot_irt.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség olvasás bejelentés könyv gondolat híradó szerelem gyermek aktuális szabadidő bejegyzés inspiráció projekt megrendelés élmény oldal szexi felület kihívás megjelenés megosztás forrás népszerű követő tevékenység ismert instagram nincsidőmolvasni


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr5514356581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása