HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.30. 12:12 építészke

Ilyen lesz az idei Halloween...

Arról már korábban is írtunk több alkalommal, hogy celebjeink igencsak készülnek az idei október utolsó éjszakájára. Igaz, ők nem feltétlenül a "trick or treat" oldaláról közelítik meg az ünnepet. Akad, aki üzleti, más csupán "lájkolási" megfontolásokból oszt meg ehhez kapcsolódó fotókat, tartalmakat saját közösségi felületén. Közülük kiemelkedik egyvalaki, aki mindenkinél tovább lát ebben a témakörben - is. Egy vicces karikatúra segítségével Nostradamus-t megszégyenítő pontossággal látja előre, mi fog történni holnap éjszaka. Ezt a rajzot - természetesen - nem kell komolyan venni az RTL Klub egyik meghatározó arcától, ez is csak egy (amolyan) "Balázsos" fricska a társadalmunkkal és a bennünket körülvevő világgal kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy mostanában nem telik el úgy nap, hogy ne legyen "Sebestyén Balázs-os tartalom" a blogon, ami - persze - nem probléma - nekünk... (A fotó forrása Sebestyén Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

sebestyen_balazs_szerint_ilyen_lesz_az_idei_halloween.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: blog fotó tartalom közösség rtl klub üzlet celeb éjszaka rajz arc társadalom halloween bejegyzés oldal karikatúra felület nostradamus forrás sebestyén balázs fricska témakör lájk instagram trick or treat


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3514334369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása