HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.29. 09:13 építészke

A kilencedik podcast is elkészült...

Néhány hét kihagyás után ismét mikrofon mögé ült Ördög Nóra és Nánási Pál, hogy beszélgessenek egy kicsit a magánéletükről és a szakmai terveikről, munkájukról. A kimaradt időszakban jöttek rá, hogy egy fenékkel nem lehet igazán két lovat eredményesen megülni. Amikor volt vlog, nem volt podcast (fordítva is igaz ez), bár, egyet felvettek nemrég, de az nem került ki az éterbe. A jingle után belevágtak a valódi diskurzusba, amelynek az első fele Pityu elvesztéséről szólt. A legutóbbi "Boatolunk" sorozatuk végén már megemlékeztek a család vizslájáról, akiről Nóri elmondta, hogy daganatos volt, és mindez tavaly ősszel derült ki róla. Egy amputáció és néhány hónap tünetmentesség után, nyáron Pityu ismét rosszabbul lett, és akkor döntötték el, hogy elaltatják a kutyát. Kiderült, hogy az óvónéni adott számukra hasznos tanácsot azzal kapcsolatban, hogy a gyerekeknek ezt hogyan kommunikálják. Azt mondták nekik, hogy kutyakórházba viszik Pityut, így Mici és Venci is el tudott búcsúzni tőle. Ezt követően, egy éles témaváltással máris a párkapcsolati problémák sűrűjében találták magukat, aminek az adott apropót, hogy Pali részt vett egy pódium-beszélgetésen nemrég, amely erről szólt. Megállapították annak fontosságát, hogy egy házasságban a felek egy irányba haladjanak, de ez Nóri korábbi kapcsolataiban nem volt mindig így. Palit nem nagyon izgatja a rivaldafény, és ez korábban sem volt élete fő mozgatórugója, Nóri szerint jó az, ha van olyan munka vagy hobbi a feleség és a férj között, amely a gyermeknevelésen túlmutat. Szerencsés, ha mindkét fél azonos mennyiségű munkát tesz ebbe bele, mert különben kibillen az egyensúly, és az feszültséget okozhat. Szintén szóba került az a slágertéma, amelyről napokat lehetne átbeszélni bárkivel: ez pedig a sikeres emberek sikereinek a titka. Megállapítható a podcast meghallgatása után is, hogy valójában nincs titok, de Nóri úgy gondolja, hogy hajnalban produktív az ember. Ezt támasztja alá egy általuk követett sikeres ember videója is, de Pali úgy gondolja, hogy képtelen lenne folyamatosan hajnalban kelni. Mivel nagyon sok lehetőség van mostanában az emberek előtt, ezért a nyolc órás munkanap bőven kiterjeszthető, ha valaki úgy érzi. Kiderült még az is, hogy Mici ősztől iskolás lesz, ennek a felelősségét is hangsúlyozták a beszélgetés végén, illetve megígérték, hogy valamikor lesz folytatása a podcast-nak, amelyhez már elektronikus levelek formájában is hozzá lehet ezentúl szólni... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_nora_es_nanasi_pal_otthoni_fenykepe_a_kilencedik_podcasthoz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó család kommunikáció podcast gyerek búcsú vlog siker kapcsolat beszélgetés bejegyzés iskola szakma párkapcsolat elektronikus vizsla felelősség probléma oldal hobbi magánélet házasság férj feleség pityu daganat emlékezés forrás követés pódium jingle ördög nóra óvónéni nánási pál diskurzus megállapítás instagram rivaldafény


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6714353875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása