HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.28. 14:12 építészke

Közös projektet készít az ismert testvérpár...

Kellett arra néhány évet várni, amíg D. Tóth Kriszta és D. Tóth András elhatározta, itt az ideje egy közös terv megvalósításának. Ebben szerepet játszhatott az is, hogy András tavasszal hagyta ott anyacsatornáját, és kezdett bele egy "új" életbe. Akkor a családdal töltendő több minőségi idő szerepelt az elvárások listáján előkelő helyen nála, aztán egyre többet láthattuk együtt a nővérével is. Nyilván, hosszabb út kell ahhoz, amíg egy felvetődő ötlet testet (pontosabban, virtuális tartalmat) ölt, de máris egy mérföldkőnél járunk az esetükben. Testvérpárként testvérpárokkal beszélgetnek, bandáznak majd nemcsak a televízió képernyőjén, hanem a Kriszta nevéhez fűződő internetes portálon is. Mi már nagyon várjuk a közös kalandozásokat, amely - a megtekinthető előzetes szerint - igencsak változatos lesz... (A fotó forrása D. Tóth András Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

d_toth_andrasnak_es_d_toth_krisztanak_kozos_musora_lesz.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó tartalom előzetes portál internet család lista beszélgetés bejegyzés projekt ötlet televízió testvér oldal csatorna forrás d tóth kriszta képernyő mérföldkő kalandozás megvalósítás ismert instagram d tóth andrás


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr9914334031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása