HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.28. 18:11 építészke

Baukó Éva önvallomása...

Lassan egy sorozatot lehetne indítani itt a blogon, annyi celeb gondolja úgy, hogy leírja véleményét saját magáról. A címe még nincs meg, erre jöhetnek ötletek gazdagon. Korábban Köböl Anita gondolta úgy, hogy itt az ideje tiszta vizet öntenie a poharába,ezúttal pedig álljon itt megint egy őszinte önvallomás a "Való Világ" korábbi botrányos hősnőjétől. Baukó Éva rendre tesz fel magáról a közösségi médiában fürdőruhás, fehérneműs képeket, és ezek önbizalom-növelő hatásáról már korábban is - nem egy alkalommal - nyilatkozott. Ezúttal - elég hosszasan - ismét megfogalmazza véleményét, amely szerint, nem ilyen módon szeretne pasit szerezni magának, és nem érzi azt sem, hogy "p***s-instalány" (ő írta így) lenne. Úgy gondolja, hogy manapság már minden egy nagy "hús piac", és csak azért, mert fehérneműs képei vannak fent saját közösségi felületén, attól ő még nem k***a. Jól érzi magát a bőrében, nem érzi azt, hogy - a fotói miatt - r***c lenne, és az a férfi, aki ezt nem értékeli, nem hozzá való. Uraim, aki a fentiek alapján úgy gondolja, hogy megszólítja Évát az utcán, ha találkoznak, kösse fel azt a bizonyos gatyát... (A fotó forrása Baukó Éva Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

bauko_eva_onvallomasa.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: média blog fotó vélemény közösség sorozat celeb botrány bejegyzés ötlet vallomás fehérnemű oldal felület nyilatkozat találkozás forrás való világ fürdőruha hősnő megfogalmazás instagram baukó éva köböl anita


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4814334075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása