HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.25. 18:22 építészke

Ünnepel az RTL Klub sorozata...

Ma lett - napra pontosan - húszéves az RTL Klub napi sorozata, a "Barátok közt". Az azóta eltelt idő azt bizonyítja, hogy Vili bácsiék valahogy nem tudnak "kimenni a divatból". Még akkor sem, ha a kezdeti nézőszám radikálisan lecsökkent mostanra, de ez még így is bőven elég ahhoz, hogy műsoron lehessen tartani az egyik legsikeresebb magyar gyártású szappanoperát. A jeles évforduló okán nagyon sok eddigi szerepelő osztott meg a napokban "bariköztös" tartalmakat saját közösségi felületein. Ezek közül mi Solti Ádám egyik tegnap este feltöltött fotóját választottuk ki, amely az első - nyolc évvel ezelőtti - portréja. Ahogy ő megfogalmazza a posztjában, a fénykép a selyemfiús korszakából való - amikor éppen csak belecsöppent a szériába. Azóta nemcsak ő, hanem a sorozat nagyon sok eleme megváltozott, de azért ott lebeg az adekvát kérdés: van még újabb húsz esztendő benne? A választ legkésőbb akkor majd megtudjuk, addig pedig sok boldog születésnapot kívánunk a BK-nak mi is... (A fotó forrása Solti Ádám Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

solti_adam_nyolc_evvel_ezelotti_kepe.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt tartalom közösség születésnap sorozat rtl klub választás barátok közt siker ünnep divat műsor boldogság szappanopera bejegyzés évforduló kérdés portré oldal válasz felület szereplő megosztás forrás feltöltés néző széria megfogalmazás instagram solti ádám


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8414321817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása