HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.19. 16:45 építészke

Születésnapot ünnepel Peller Anna...

Általában, bajba kerülünk azokkal az ismert emberekkel, akik nemcsak a televízió képernyőjén szerepelnek a nap bármely szakában, hanem színházi feladataik is vannak. Peller Anna szintén közéjük sorolható, mert sok színházi elfoglaltsága van, miközben az RTL Klub "Reggeli"-jében is köszönteni szokta a csatorna előtt "rekedteket". A feleségemmel volt alkalmunk a közelmúltban két színdarabban is látni, amelyekben főszerepet alakított. A frissen bemutatott "ApácaShow"-ban elképesztően nagyot énekelt, játszott, és ugyanez mondható el a Pedro Almodóvár filmjéből színpadra adaptált "Nők a teljes idegösszeomlás szélén" című műben nyújtott alakításáról is. Férjével, Lukács Miklóssal közösen nyerték meg néhány évvel ezelőtt a "Nyerő Páros" című tévés produkció első évadát. Fentieken kívül, az anyaság a legfontosabb feladata az életben, és férjével valóban nyerő párost alkotnak immáron sokadik éve. Ezúton kívánunk, tehát, boldog születésnapot Peller Annának... (A fotó internetes forrásból származik.)

peller_anna.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó reggeli születésnap rtl klub internet színház szerep boldogság televízió csatorna anyaság férj feleség forrás feladat produkció képernyő alakítás főszerep évad ismert apácashow peller anna lukács miklós nyerő páros


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4414311469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása