HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.19. 12:00 építészke

Biztonságban van Liptai Claudia lánya...

Gesztesi Panka, természetesen, nem került olyan helyzetbe a közelmúltban, amely a testi épségét - bármilyen módon - veszélyeztette volna, csupán annyi történt, hogy Kende-Hofherr Krisztina szárnyai alá vette a fiatal lányt. Gesztesi Károly és a népszerű televíziós műsorvezető közös gyermeke, úgy tűnik, nem kerülheti el a sorsát, és - bizonyos összefüggésben - szülei nyomdokaiba lép. Ahogy az ismert producer megfogalmazta a néhány nappal ezelőtt megjelent posztban, az a legnagyobb elismerés, ha az ügyfele elégedett, s ezáltal megbízza, hogy foglalkozzon a következő generációval, azaz a gyermekével is. Ebben az esetben is ez történt, hiszen Liptai Claudia is a TMC Management tagja, és biztosan nem ő az egyetlen, aki teljes mértékben megbízik KHK-ban (ahogy többen ismerik, nevezik) és az általa elvégzett munkában... (A fotó forrása Kende-Hofherr Krisztina Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

khk_es_gesztesi_panka.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt munka biztonság műsorvezető lány veszély gyermek bejegyzés liptai claudia elismerés televízió oldal bizalom generáció forrás gesztesi panka producer gesztesi károly népszerű ismert megfogalmazás instagram tmc management kende hofherr krisztina


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr4814311425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása