HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.15. 08:02 építészke

Megkérték Ördög Nóra kezét...

Ne ijedjen meg senki, aki a fiatal műsorvezető Nánási Pállal kötött házasságát félti, abban nem állt be változás. Annyi történt csupán, hogy mostanában fut a Youtube-csatornájukon az a vlog, amelyet májusban forgattak egy tengerjáró hajós kiránduláson. Akkor és ott eljutottak Barcelonába is, ahol nyolc évvel korábban a népszerű fotós megkérte Nóri kezét.Természetesen, elrejtettek egy kapszulát a környéken a gyerekek számára, és megmutatták nekik azt a helyet, ahol "anya" és "apa" elhatározta, annyira szeretik egymást, hogy együtt szeretnének élni, majd megöregedni. A "Boatolunk" eme epizódja már megnézhető az interneten, amely kiegészül néhány "korabeli" (nyolc évvel ezelőtti) fotóval, videóval, így akár kortörténeti dokumentumnak is tekinthető... (A fotó forrása Ördög Nóra Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

ordog_nora_lanykerese.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó internet barcelona youtube gyerek videó vlog műsorvezető dokumentum változás szerelem fotós bejegyzés fiatal tenger forgatás oldal epizód csatorna házasság hajó kapszula forrás ördög nóra népszerű lánykérés nánási pál instagram boatolunk


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr414306761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása