HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.15. 21:08 építészke

Egy sikeres írónő vallomása...

A napokban jelent meg Szentesi Éva legújabb könyve, és ennek apropóján egy kis összegzést végzett a WMN magazin főmunkatársa. A "Hamvaimból" és a "Kardos Margit disszidál" után a "Pedig olyan szépen éltek" az a kötet, amely - valószínűleg - a sikerlisták élmezőnyében fog ezekben a hetekben tartózkodni. Ahogy a magát szabadságharcosnak is tartó Éva Instagram posztjában fogalmaz, nyolc évvel ezelőtt maga sem gondolta volna azt, amit mostanra elért. Álmodni sem merte, hogy sikerkönyvek szerzője lesz, amikor elkezdte az írást. Már a negyedik könyvet jegyzeteli, miközben az olvasók elhalmozzák az üzeneteikkel. És mindeközben történnek vele egyéb dolgok is, egyáltalán nincs ideje unatkozni. Várhatóan, erre a közeljövőben sem lesz nagyon lehetősége a Tóth Verával mostanában már ismét baráti viszonyban lévő (újság)írónőnek... (A fotó forrása Szentesi Éva Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

szentesi_eva_konyvei.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt könyv siker olvasó barátság szerző bejegyzés írás összegzés újságíró vallomás oldal kötet üzenet lehetőség író tóth vera forrás munkatárs instagram szentesi éva hamvaimból wmn magazin kardos margit disszidál pedig olyan szépen éltek


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr1814304631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása