HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.13. 20:49 építészke

A musical ünnepe...

Tegnap este ünnepelte a Madách Színház a világhírű zeneszerző 70. születésnapját. Ennek alkalmából rendeztek egy előadást Andrew Lloyd Webber műveiből a Papp László Budapest Sportarénában - tisztelegve az ünnepelt művész nagysága előtt. A koncerten felléptek a teátrum színészei, énekesei - teljesen elvarázsolva a közönséget. Felcsendültek azok a dalok, amelyeket estéről estére hallhat a Madách Színház arra fogékony hallgatósága. Ebből nem maradhattak ki az Erzsébet körúti teátrum legfrissebb bemutatójának, a "Rocksuli"-nak a dalai.  Szirtes Tamás igazgató és Andrew Lloyd Webber kapcsolata évtizedekre nyúlik vissza, és ennek is köszönhető, hogy színház nem egy alkalommal kapta meg bizonyos darabok non-replica joga - a "Rocksuli" esetében Európában először. Biztosak vagyunk benne, hogy fognak még a nézői tenyerek vörösödni - a jövőben is - egy-egy jól sikerült Webber-darab végén - legyen így... (A fotó forrása Nagy Balázs Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

webber70_koncert_a_papp_laszlo_sportarenaban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó születésnap dal előadás közönség színész énekes zeneszerző ünnep színház kapcsolat bejegyzés bemutató igazgató musical művész rendezés hallgató forrás darab rocksuli néző andrew lloyd webber madách színház nagy balázs szirtes tamás papp lászló budapest sportaréna instagram teaátrum non replica


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr3814302289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása