HTML

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.11. 18:27 építészke

Kerek születésnapot ünnepel az ismert tévés...

Papp Gergő osztott meg nemrég saját közösségi felületén egy közös fotót Kepes Andrással. Akik ismerik az előbb említett urakat, nekik nem kérdés, hogy melyikőjük ünnepli ma kerek születésnapját, maximum az lehet a megdöbbentő, hogy hányadikat. Kepes András - ugyanis - hetvenéves (!) lett. Az ismert műsorvezető 1948-ban született Budapesten, általános- és középiskoláit is itt, illetve Bejrútban és Buenos Airesben végezte. Megannyi produkció fűződik a nevéhez, készített műsort a Magyar Rádióban és a Magyar Televízióban, de feltűnt a TV2 és az RTL Klub képernyőjén is. Legismertebb alkotásai, talán, az "Apropó" és a "Desszert" voltak, és őt sem kerülhette el egy botrány: volt idő, amikor a Bolíviával kapcsolatos dokumentumfilmjei és interjúi miatt a nemzetközi sajtó is felfigyelt rá. Egy súlyos betegség miatt egy időre felfüggesztette képernyős tevékenységét, miközben egyre inkább az írás felé orientálódott. Sok könyv szerzője, amolyan 20. századi polihisztor. Természetesen, mi is sok boldogságot kívánunk Andrásnak - Gergőhöz hasonlóan... (A fotó forrása Papp Gergő Instagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

papp_gergo_es_kepes_andras.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó közösség születésnap interjú film rádió rtl klub tv2 könyv sajtó műsorvezető ünnep dokumentum betegség botrány alkotás műsor boldogság bejegyzés iskola írás bolívia televízió oldal születés felület desszert apropó polihisztor forrás produkció képernyő kepes andrás papp gergő ismert instagram


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr6614297699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása