HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Celeb-cunami, avagy bulvárhírek első kézből...

Friss topikok

2018.10.08. 18:19 építészke

A büszke édesapa...

Néhány héttel ezelőtt a TV2 is bejelentette már, hogy a nyáron felvett "Ninja Warrior Hungary" idei szériájának részeit ma este kezdik vetíteni a képernyőn. Néhány perc múlva, tehát, feltűnik majd a két műsorvezető, Kasza Tibi és Till Attila. Rajtuk kívül Stohl Luca lesz a harmadik házigazdája (pontosabban, egyetlen háziasszonya) a show-nak, akiről édesapja osztott meg nemrég egy közös fotót saját közösségi felületén. Stohl András büszkén áll az ő szépséges nagylányával, és az is kiderül a posztból, hogy a népszerű színész nézni fogja táncművész gyermekét a műsorban. Biztos, sokan lesznek még így, mert ez a formátum a tavalyi évben nagy sikert aratott a nézők között. Ha ez idén is így lesz, akkor könnyen elképzelhető, hogy Luca újabb fokot ugrik az elismert képernyős arcok ranglétráján a közeljövőben... (A fotó forrása Stohl András Indtagram oldala, ez szolgált a bejegyzés alapjául.)

stohl_andras_buszke_a_lanyara.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: fotó poszt közösség bejelentés tv2 színész műsorvezető siker till attila műsor gyermek bejegyzés show oldal felület rangsor büszkeség megosztás tilla háziasszony forrás stohl andrás formátum képernyő népszerű néző kasza tibi széria édesapa házigazda ismertség instagram stohl luca ninja warrior hungary


A bejegyzés trackback címe:

https://majti.blog.hu/api/trackback/id/tr8514293453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása